يازدهمين جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي در نيمه دوم ارديبهشت ماه سال آينده برگزار ميشود.
وي با اشاره به ظرفيت 4.5 ميليوني دانشجويي كشور، هدف از برگزاري چنين جشنوارههايي را ايجاد كارآفريني جهت اشتغال فارغالتحصيلان عنوان كرد و گفت: در اين راستا بخشنامهاي به تمامي معاونتهاي پژوهشي دانشگاهها ارسال شده است تا زمينه لازم براي اين اقدام را فراهم كنند.
احمدي افزود: در بخش المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي نيز هدف ارايه ايدهها و طرحهاي نوآورانه دانشجويان در حوزه كسب و كار است كه اين المپياد در سه مرحله دانشگاهي، استاني و ملي برگزار ميشود.
وي با بيان اين كه جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي نيز با اهداف توسعه خلاقيت، نوآوري و فنآفريني در دو بخش مسابقهاي و غير مسابقهاي برگزار ميشود، تصريح كرد: در بخش مسابقهاي شاهد حضور طراحان كسب و كار، فنآفرينان و سرمايهگذاران كارآفرين خواهيم بود و همچنين در بخش غير مسابقهاي نيز بخشهايي چون بورس، فناوري، سمينار، كارگاه آموزشي و نمايشگاه دستاورد فنآفرينان را شاهد خواهيم بود
احمدي يكي از بخشهاي قابل توجه در يازدهمين جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي را بخش فنآفريني در حوزه علوم انساني عنوان كرد و گفت: در اين راستا شاهد راهاندازي مراكز رشد هنر و علوم انساني اصفهان و تبريز هستيم.
در ادامه دكتر مهدي كشميري، رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در اين نشست خبري با اشاره به اينكه جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي از ابتدا بر روي موضوع توسعه شركتهاي دانش بنيان تاكيد كرده، تصريح كرد: اين موضوع از سوي مسؤولان نظام پيگيري ميشود و براي پرداختن به اين موضوع بايد زيرساختهاي لازم فراهم شود.
وي با بيان اينكه جشنواره شيخ بهايي نيز از بعد توسعه شركتهاي دانشبنيان و هم از منظر اشتغال فارغالتحصيلان دانشگاهي نقش حائز اهميتي را ايفا ميكند، گفت: پيشبيني ميشود تا پايان برنامه ششم توسعه 6.5 ميليون نفر فارغالتحصيل دانشگاهي داشته باشيم كه بايد براي اشتغال آنها برنامهريزي صورت گيرد.
وي با بيان اين كه 90 درصد شاغلين در حوزه صنعت داراي مدرك ديپلم و زير ديپلم هستند، متذكر شد: بنابراين بايد زيرساختها به نحوي چيده شود كه فارغالتحصيلان دانشگاهي بتوانند در اين بخشها مشغول به فعاليت شوند.
رييس جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي شكلگيري اولين المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي در كنار جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي را فرصت مناسبي عنوان كرد تا به واسطه آن با همت دانشجويان نقطه شروع شركتهاي خصوصي و دانشگاهيان شكل گيرد و در واقع اين موضوع ميتواند به عنوان توسعه فنآفريني در دانشگاههاي كشور محسوب شود.
كشميري، جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي را يكي از چهار جشنواره ملي كشور عنوان كرد كه برگزيدگان آن تحت پوشش بنياد ملي نخبگان قرار خواهند گرفت.
دبير جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي نيز در ادامه گفت: پنج شركت برگزيده در جشنوارههاي قبلي شيخ بهايي با بورس وزارت علوم به جشنواره Slush در كشور فنلاند اعزام ميشوند.
دكتر سروش عليمرادي هدف از برگزاري اين جشنواره را توسعه كارآفريني و فنآفريني، خلاقيت و نوآوري در كشور و همچنين شناخت و تقدير از برترينهاي عرصه فنآفريني در جهت توسعه شركتهاي دانش بنيان عنوان كرد.
وي با بيان اين كه اين جشنواره در دو بخش مسابقهاي و غير مسابقهاي برگزار ميشود، گفت: بخشهاي مسابقهاي اين جشنواره شامل طراحان كسب و كار، فنآفرينان و سرمايهگذاران كارآفرين است كه بخش طراحان كسب و كار نيز خود به دو بخش آزاد و المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي تقسيم ميشود.
عليمرادي اضافه كرد: بخشهاي غير مسابقهاي نيز شامل نمايشگاه، سمينار آموزشي، بورس فناوري و فرصتهاي سرمايهگذاري است.
وي از جمله اهداف المپياد ملي كسب و كار دانشجويي را كه امسال براي اولين بار به همراه جشنواره برگزار ميشود، ترويج فرهنگ كارآفريني و فنآفريني در بين دانشجويان، تشويق دانشجويان در جهت نوآوري، ايدهپردازي و حركتهاي كارآفرينانه و هدايت دانشجويان به منظور تبديل دانش به ارزش و شكلدهي شركتهاي دانش بنيان و پاسخ به مطالبات مقام معظم رهبري عنوان كرد.
وي با بيان اين كه بخش فنآفريني با همكاري مشترك انجمن مديريت فناوري ايران و دبيرخانه جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري از طريق معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به منظور اعطاي نشان شايستگي سطح يك به برگزيدگان بخش فنآفرينان برگزار ميشود، خاطرنشان كرد: در اين راستا طرحها به سه دسته نوپا، در حال رشد و رشد يافته تقسيم ميشوند كه به ترتيب به برگزيده اول 300 ميليون تومان تسهيلات كم بهره، به برگزيده دوم 200 ميليون تومان و به برگزيده سوم 150 ميليون تومان تسهيلات كم بهره معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري اعطا ميشود.
دبير جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي خاطرنشان كرد: فراخوان جشنواره آغاز شده است و علاقهمندان تا پايان آذرماه فرصت دارند كه در بخش مسابقه فنآفرينان آثار خود را ارسال كنند.
همچنين در بخش طراحان كسب و كار و بخش آزاد و المپياد نيز علاقهمندان ميتوانند تا پايان دي ماه به ارسال آثار خود بپردازند.
دبير جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي در ادامه گفت: المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي به يازدهمين دوره جشنواره ملي فن آفريني اضافه شده و برگزاري اين المپياد را وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بر عهده جشنواره گذاشته است.
تعداد بازدید : ۴۵۴ تاریخ: 1393/08/26
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نوآوری و فناوری، ابزارهایی برای تحول انسانی و اجتماعی است
استاندار اصفهان گفت: سه حوزه گردشگری، هوش مصنوعی و انرژیهای نو نه تنها ظرفیتهای بالقوهای را در …